Pedicurepraktijk: Miek's Voetverzorging

Nu we als pedicures eindelijk weer mogen gaan werken, wordt het een hele uitdaging om iedereen die in de afgelopen tijd een afspraak bij me had staan weer in te plannen.

Allereerst hoop ik dat u de afgelopen tijd gezond bent door gekomen.

De crisis heeft voor mij vooral gevolgen in de manier waarop we nu moeten gaan werken, met alle voorzorgsmaatregelen die daarbij horen. Dat betekent dat door alle extra’s die het nieuwe behandel protocol met zich meebrengt per klant beduidend meer tijd moet besteden. Ik heb nu drie kwartier per klant nodig, in plaats van een half uur. Daardoor zal het langer duren om alle behandelingen in te halen en zie ik mij genoodzaakt het tarief te verhogen naar €35. Tevens worden er alleen volledige behandelingen uitgevoerd en stop ik met ambulante en avondbehandelingen.

De eerste die zijn afgebeld zullen ook als eerste weer opnieuw ingepland gaan worden. De diabeten en reuma patiënten zijn hierop een uitzondering. Deze worden afhankelijk van de zorg die zij nodig hebben ingepland.

Ik weet dat iedereen last heeft van zijn nagels, eelt en/of likdoorn etc.. Gelukkig heb ik 3 pedicures die nog tijd en ruimte hebben bereid gevonden om klanten te behandelen en over te nemen. Dat klinkt misschien niet aardig naar u toe, maar zoals het er nu voorstaat zal ik voor slechts ongeveer 2/3 van mijn huidige klanten tijd overhouden.  

De pedicures zijn:

Beauty en wellness by Josephine

Pedicure en schoonheid

0681266069

info@

huidenpedicurestudiojosephine.nl

www.

huidenpedicurestudiojosephine.nl

 

One moment for you,

Pedicure en massage praktijk.

Patricia 0616809921

info@onemomentforyou.nl

www.onemomentforyou.nl

 

 

Beauty, pedicure en schoonheidsspecialiste

cosmetica en persoonlijke verzorging

Dorothea 0611196897

esthedo@gmail.com

www.esthedo.nl

Wilt u mij aub laten weten als u een afspraak gemaakt heeft bij een van mijn collega’s. Dan weet ik dat ik u niet hoef te bellen voor een nieuwe afspraak.

 

Uw Voetverzorgster

Annemieke Wagenaar-Bults

 

 
What do you want to do ?
New mail

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail